Tietoa meistä

Palvelemme kivijalkamyymälässä Hämeenlinnassa

TORNI-lelukauppa sijaitsee aivan keskustan kupeessa, lähellä kaikkea. Ikkunoista avautuu järvinäköala, joten pääset meille vaikka rantareittiä pitkin. Hämeen linna, linja-autoasema ja tori sijaitsevat vain parinsadan metrin päässä ja juna-asemaltakin on kävelymatka meille. Meille voi tulla siis vaikka kauempaakin! Autolle löytyy kiekollisia paikkoja aivan liikkeen edestä Arvi Kariston kadun varresta sekä tien toisen puolen parkkipaikalta.

Liikehuoneistomme ei valitettavasti ole täysin esteetön (yksi porrasaskelma). Vaunut tai rattaat voi tuoda liikkeeseen sisälle tai jättää liikkeen eteen (lukon voi lainata tuulikaapista). Olemme tarvittaessa auki sopimuksen mukaan aukioloaikojen ulkopuolella liikuntarajoitteisille, ryhmille ja muille, jotka tarvitsevat apua liikkeessämme asiointiin. Otathan rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan sopiva aika.

Jos et pääse meille käymään, voit ostaa leluja myös postitse. Meillä ei ole varsinaista verkkokauppaa, mutta voit kysellä tiettyä lelua, peliä tai kirjaa meiltä sähköpostitse, Facebookin tai Instagramin viestillä tai soittamalla kauppaan. Voit myös jättää yhteystietosi meille, jos haluat meidän olevan yhteydessä sinuun, kun etsimäsi tuote löytyy.

Kartoitamme tällä hetkellä mahdollisuuksia tarjota palveluita myös yrityksille ja järjestöille. Olethan yhteydessä, jos yhteistyö kanssamme kiinnostaa.

TERVETULOA!