Covid-19

Päivitys Lelukaupan koronaohjeisiin 26.11.:

Uusien koronarajoitusten tultua saatamme muuttaa aukioloaikojamme tai sulkea liikkeen. Tiedoitamme tästä nettisivuillamme sekä Instagramissa/Facebookissa.

Kiinnitämme vielä entistä enemmän huomiota käsihygieniaan sekä pintojen puhtauteen. Käytämme desinfiointiainetta niin lelujen kuin pintojenkin puhdistukseen. Pyytäessä kassalta saa desinfioivan pyyhkeen, jolla voi pyyhkiä lelun vielä oston jälkeen.  

Pidämme edelleen kaikilla leluilla yhden viikon karanteenin, jonka aikana ne ovat varastohuoneessa ilman kontaktia myynnissä oleviin leluihin. Kaikki desinfiointia kestävät lelut pyyhitään ennen hyllylle laittoa tarkasti. Pehmolelut ja vaatteet, jotka kestävät pesua koneessa, ovat käyneet pesun 30 asteessa hajustamattomalla vauvapyykille tarkoitetulla pesuaineella. Pois lukien uudet myyntipakkauksissa olevat ja/tai laput sisältävät tuotteet sekä pehmot, joissa on mekaniikkaa. Pyyhimme nämä lelut mahdollisuuksien mukaan.

Emme tällä hetkellä kerää vetoketjullisia pusseja takaisin kassalla. Voit myös halutessaan pyytää poistamaan pussin kassalla. Kaikki pusseissa olevat tuotteet pyyhitään desinfiointiaineella päivittäin ennen liikkeen avaamista. Myös mm. kirjat ja pelit pyyhitään päivittäin.

Suosittelemme asioimaan liikkeessä arkena heti liikkeen avauduttua, jos kuulut riskiryhmään. Voit myös varata n.15 minuutin henkilökohtaisen ostosajan sopimalla siitä kanssamme.

Pyrithän välttämään tavaroiden turhaa koskettelua. Jos etsit jotain tiettyä lelua, voit kysyä kassalta neuvoa. Meiltä voi ostaa myös postitse tai etämyyntinä noutoperiaatteella.

Ostopalveluun tuodut lelut ja muut tarvikkeet otamme aina arvioitavaksi. Emme tee enää arviointeja kassalla koronan takia! Arvioitavat tavarat olisi hyvä olla suljetuissa pusseissa (esim. jätesäkki, muovikassi, solmittu kestokassi) ja ne viedään suoraan varastohuoneeseen. Jos haluat selventää jonkin tuotteen yksityiskohtia, (esim. toimintaperiaate, kunto, osien puuttuminen) mainitsethan siitä ostosopimuksessa.

Koska hygieniaohjeet tiukentuvat, teemme arvioinnit aukioloaikojen ulkopuolella. Tästä syystä voi arvioinnissa esiintyä ajoittaista hitautta. Pyrimme ilmoittamaan tästä aina myyjälle.

Otamme edelleen vastaan sekä käteistä, että korttimaksuja. Maksaa voi myös liikkeen lahjakortilla.

Meillä on liikkeessä Biozone-ilmanpuhdistuslaite, joka vähentää huoneilmasta hajuja, bakteereita ja viruksia. Se poistaa myös Korona-virusta. Laite toimii infrapunan avulla.

Toivomme asiakkailta, että kiinnitätte huomiota omaan sekä lapsenne käsihygieniaan sekä maskisuosituksiin. Ethän tule flunssaoireisena kauppaan.

Toivottavasti näillä ohjeilla pystymme pitämään liikkeen auki ja pysymään terveinä 😊