Lelukeräys Ukrainan lapsille

Keräämme yhdessä Mixmarket Hämeenlinnan kanssa pieniä leluja Ukrainan sodan lapsille. Lelujen tulee olla pieniä, käteen tai taskuun sopivia, jotta lelulahjoitukset eivät veisi kuljetuksessa paljoa tilaa ja mukaan mahtuisi mahdollisimman monta lelua.

Voit tuoda leluja kotoa tai ostaa niitä liikkeestämme. Autamme mielellämme sopivien lelujen valinnassa. Jos et pääse itse paikalle, voit tehdä tilauksen sähköpostilla: lelukauppatorni@gmail.com tai nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta. Lähetämme sinulle laskun ja laitamme ostamasi tuotteet keräykseen.

Sopivia leluja ovat max. lapsen kämmenen kokoiset Pehmolelut, kovat lelut (muovi, kumi, metalli), nuket, pikkuautot, purulelut ja muut vauvalelut sekä erilaiset korttipelit (mielellään englannin kielisillä ohjeilla) ym. Leluissa ei tulisi olla irtoavia osia tai paristoilla toimivaa mekaniikkaa. Voit myös tuoda avaamattomissa pakkauksissa olevia tutteja sekä tuttipulloja.

Muita lahjoitustavaraa emme valitettavasti voi vastaanottaa, mutta ne voi toimittaa suoraan Mixmarketille (Turuntie 4-6, Hämeenlinna). Löydät listan lahjoitukseen kelpaavista tavaroista mm. Mixmarketin FB-sivulta.

Toimitamme lahjoitustavarat Mixmarketille, joka toimittaa ne puolestaan eteenpäin kohti Ukrainaa. Leluja kerätään niin pitkään kuin tarvetta on. Jos jostain syystä lelujen toimitus Ukrainaan estyy, lahjoitamme lelut Hope Ry Hämeenlinnan osastolle.