Lelut

Meiltä löytyy laajasti erilaisia leluja isoille ja pienille – jokaiselle löytyy varmasti jotakin!

Kaikki myymämme lelut ovat käytettyjä, mutta hyväkuntoisia ja siistejä. Ostamme suoraan yksityisiltä myyjiltä, joten valikoimamme vaihtelee sen mukaan mitä meille tarjotaan. Pidämme esillä vain sesongin leluja. Valikoimamme vaihtelee päivittäin ja lisäämme tavaraa hyllylle useasti päivän aikana. Puhdistamme kaikki myyntiin tulevat lelut ja varmistamme, että paristot ovat tuoreet ja että lelulla pääse suoraan leikkimään. Jos tavarassa on huomautettavaa, kerromme siitä kyllä.

Meiltä löydät mm.vanhat Littlest Pet Shop-hahmot, joita et enää kaupoista löydä! Hyllyssä on satoja erilaisia petsejä, tavaroita ja taloja kaikissa hintaluokissa. Joukossa myös harvinaisuuksia, jotka laitamme yleensä vitriiniin näytille.

Valikoimassamme myös lasten kirjat, pelit, roolivaatteet ja oheistuotteet.

Jos etsit jotain tiettyä lelua tai tavaraa, ota meihin yhteyttä ja jätä yhteystietosi. Olemme sinuun yhteydessä, kun etsimäsi tuote tulee meille.

Esimerkkejä valikoimastamme

Covid-19 takia pidämme kaikkia ostamiamme tavaroita ”karanteenissa” vähintään viikon ajan. Lisäksi kiinnitämme erityistä huomiota lelujen ja lastentarvikkeiden puhdistamiseen. Kaikki pyyhkimistä kestävät tuotteet on puhdistettu ennen hyllylle laittoa. Haluamme tällä varmistaa, että meiltä ostaminen on varmasti turvallista.