Ostopalvelu

Tavaraa voi tuoda normaaliin tapaan 31.3. asti. Lahjakortteja emme enää kirjoita, joten maksu on otettava rahana tai vaihdettava suoraan toiseen tavaraan.

Ostopalvelumme toimii näin (päivitetty 8.9.2021):

  1. Kerää suljettuun kassiin lelut ja muut tavarat, joita et enää tarvitse. Huom! Kassi kannattaa valita sen mukaan, että voit jättää sen meille. Jokaista lelua ei tarvitse pakata omaan pussiin, ellei leluun kuulu paljon pieniä osia.
  2. Tuo tavarat liikkeeseemme, täytä myyntisopimus ja allekirjoita se. Ota mukaan myös tilinumerosi, jos haluat rahan tilillesi.
  3. Tällä hetkellä teemme taas arvioita kassalla. Koskee pieniä tavaraeriä, pääsääntöisesti vaihtona toiseen tavaraan.
  4. Isommissa erissä arvioimme tavarat ja saat meiltä tarjouksen seuraavaan päivän aikana (aukioloajat huomioiden) valintasi mukaan joko sähköpostitse tai tekstiviestillä.
  5. Hyväksy tai hylkää tarjous vastaamalla viestiin KYLLÄ tai EI (2vrk sisällä tarjouksestamme)
  6. Jos hyväksyt tarjouksen, maksamme summan tilillesi yleensä vuorokauden sisällä kaupan hyväksymisestä (tili OmaSP), tai käteisenä kassalta (yleensä alle 100€ kaupat). Voit myös valita Tornin lahjakortin, jolla maksettaessa saat 15% alennuksen koko lahjakortin summalle.
  7. Kuitin saa valitsemalla myyntisopimuksesta kohdan ”haluan kuitin sähköpostitse”. Kuitti lähetetään 5 vrk sisällä tarjouksen hyväksymisestä.
  8. Jos hylkäät tarjouksen, voit noutaa tavarat 14 vuorokauden sisällä tarjouksemme päiväyksestä.

Huomioithan seuraavat asiat:

Ethän tuo leluja, jos perheessäsi on flunssaoireisia henkilöitä. Toivomme, että pidätte 14vrk terveen jakson ennen tavaroiden tuontia. Jos sinä tai joku lelujen entinen käyttäjä saanut korona-vahvistuksen tavaroiden tuonnin jälkeen, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan tästä viipymättä meille. Näin voimme laittaa tuomasi tavarat karanteeniin pidemmäksi aikaa. Kiitos huomaavaisuudesta!

Tarjouksemme perustuu tavaran kuntoon sekä siihen, pitääkö tuotteeseen esim. vaihtaa paristot, pestä/puhdistaa, tai korjata jotain. Tarjoamme yleensä 25-50% tuotteen myyntihinnasta liikkeessämme. Tällä hetkellä tavaraa tuodaan niin paljon, että olemme hieman laskeneet varsinkin kirjojen ja pehmolelujen ostohintoja.

Voit myös lahjoittaa tai myydä nimellisellä korvauksella. Silloin joukossa voi olla kaiken kuntoista lelua. Huolehdimme puolestasi järjestelyn sekä edelleen kierrätyksen.

Jos tuotteissa on puutteita tai muuta huomioitavaa, liitä mukaan lappu vioista tai mainitse asiasta tuodessasi leluja. Ethän levitä tavaroita kassalla. Näin pidämme huolen siitä, että tiski ja sen ympäristö pysyy puhtaana.

Emme osta/ ota vastaan tuotteita, joissa on voimakkaita hajuja, kuten tupakka, hajusteet, vintti! Jos peset tuotteet, käytäthän mahdollisimman neutraaleja pesuaineita.

Tarjoamme ainoastaan kokonaisuudesta, emme erittele eri lelujen ostosummia. Voit halutessasi valita maksullisen erittelyn 6€, joka maksetaan etukäteen. Maksua ei palauteta, vaikkei kauppoja synny.

Emme osta tuotteita alle 15-vuotiailta. Alle 18-vuotiaalla on oltava aikuinen henkilö mukanaan, joka allekirjoittaa myyntisopimuksen.

Lähes 99% myyjistä hyväksyy tekemämme tarjouksen. Jos kuitenkin summa kuulostaa liian alhaiselta, on aina mahdollisuus hylätä tarjous ja noutaa takaisin tavarat.

Säilytämme tavaroita, joista ei ole syntynyt kauppoja, 14vrk tarjouksen lähettämispäivästä. Jos tavaroita ei haeta, ne siirtyvät Kierrätyslelukauppa Tornin omaisuudeksi ja voimme laittaa ne ilman erillistä ilmoitusta myyntiin tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

Tällä hetkellä erittäin kysyttyjä ovat mm.: Ryhmä Hau, Pokemon, Schleich, Littlest pet shop, Monster High, leikkitalot, niiden kalusteet sekä erilaiset ns. poikien lelut, kuten figuurit, autot ja radat, dinosaurukset. Ostamme mielellämme varsinkin näitä leluja, joten rohkeasti vain tarjoamaan. Meille voi tarjota kaikkia viime vuosien leluja sekä ns. nostalgialeluja v.1980-2000. Ostamme myös tätä vanhempia peltileluja sekä barbienukkeja ja autoja.

Emme tällä hetkellä osta lastentarvikkeita tai lastenvaatteita.