Penkojaispäivät 4.-9.10.

Supersuosion saanut Penkojaispäivät tulee taas! Penkojaisissa myymme ainoastaan varastoihimme kertynyttä tavaraa, jotka myydään päivän tasarahahintaan. Hyllyissä normaalisti myynnissä olevat tavarat eivät ole tällöin myynnissä. Koska viime kerralla järjestetyt historian ensimmäiset Penkojaiset olivat jättimenestys, pidämme 3€:n sekä 2€:n päiviä kahtena päivänä, jotta mahdollisimman moni pääsisi ostoksille.

PENKOJAISTEN AIKANA EMME OSTA TAVARAA!

Kaikki lelut ja muut tavarat myydään alenevin tasarahahinnoin ja paljon ostaville satsitarjous:

Maanantai 4.10. / Tiistai 5.10. 3€ / kpl tai 25€ / 10+ kpl

Keskiviikko 6.10. / Torstai 7.10. 2€ / kpl tai 15€ / 10+ kpl

Perjantai 8.10. 1€ / kpl tai 8€ / 10+ kpl

Lauantai 9.10. 0,50€ / kpl tai 3€ / 10+ kpl

Satsitarjoushinta voimassa, kun ostettavia tuotteita 10kpl tai sitä enemmän.

Aukioloajat penkojaispäivien ajan:

Maanantai- perjantai klo 12-18.30

Lauantai klo 10-15.00

Penkojaisten jälkeen liike on suljettu 11.-13.10. valikoiman uudistamisen vuoksi. Avaamme jälleen 14.10. klo 12.00.

Toivomme, että ruuhkien välttämiseksi lastenrattaat, potkulaudat ja muut isot välineet jätetään kaupan ulkopuolelle.

Penkojaisten ajan puhdistamme myytävät tuotteet ainoastaan pintapuolisesti (desinfioimalla). Näkyvä lika pyritään poistamaan mahdollisimman hyvin, mutta tuotteet kannattaa puhdistaa vielä kotona huolellisesti. Pehmoleluja ei ole pesty, ainoastaan puhdistettu desinfiointiliinalla.

Myytävissä tuotteissa voi olla vikoja, jotka ostajan tulee tarkistaa ennen kassalle menoa. Suljetuissa pusseissa olevat tuotteet voidaan tarkistaa kassalla asiakkaan niin halutessa. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta, ellei toisin mainita (esim. DVD:t, videopelit 1vrk toimivuustakuu). Lautapelit on tarkistettu etukäteen ja viat on ilmoitettu. Myös muissa tuotteissa voi olla ilmoitus toimivuudesta/toimimattomuudesta.

Tavaroita ei ole välttämättä jaoteltu ryhmittäin, joten kannattaa käydä kaikki hyllyt ja laatikot läpi. Koko liike on täynnä aarteita!

Kaikilla tuotteilla on päivän hinta, hintalapun hinnat eivät ole voimassa, eikä niihin merkatut alennukset päde Penkojaisten aikana. Satsitarjous koskee kaikkia myytäviä tuotteita, leluja, kirjoja, pelejä, koristeita, roolivaatteita, tekstiilejä jne.

Maksaa voi käteisellä, pankki-tai luottokortilla, Mobilepaylla tai liikkeen lahjakortilla. Maksun sujuvuuden vuoksi toivomme maksua pienillä seteleillä/tasarahalla tai maksukorttien lähimaksulla. Mobilepaylla maksaessa lyhytnumeron 61400 voi tallentaa jo etukäteen puhelimeen.

HUOM! Toivomme, että et tule Penkojaisiin flunssaoireisena. Toimimme voimassa olevien valtakunnallisten ohjeiden mukaisesti ja tällä hetkellä pyydämme kaikkia asiakkaitamme (yli 10v) pitämään maskia sekä käyttämään käsidesiä. Käsidesiä on saatavilla heti ovesta sisään tullessa sekä kassalla.

Ethän levitä myytäviä tavaroita lattialle tai kokeile tuotteen toimivuutta lattialla! Tuotteita voi testata kassalla tai pöydillä.

Myynnissä on paljon erilaisia leluja, kuten figuureja, Littlest pet shop. Lego, My little pony, Schleich, Fisher price, paljon kirjoja, pelejä, erilaisia sisustusesineitä, pieniä lastentarvikkeita, keräilykortteja ym. Tervetuloa siis Penkomaan! 🙂